ACMSeulamat Teuka di Website achehcybermilitary.org
Uncategorized

PEMIMPIN ACEH DALAM DARURAT PRANG SEJAK TAHUN 1873 – ACHEH MERDEKA KEMBALI BUKAN SEBAGAI RAJA’

Na yang tanyoeng pakon hana geu gunakan lage masa kerajaan Aceh awai masa sultan Iskandar muda?

Djawaban keu yang tanyong model nyan dr Staf Biro TNAD: Masa keurajaan hana sesuai atawa hana relevan le masa jino, sebab tatanan dunia kon le kerjaaan dan khalifah Islamiyah, tapi Tatanan donya jino, ka model laen selama 100 Thon ka leupah leuh prang donya ke 2.. sejak thon 1945 Donya ka di tata Di yup kuasa kaum Yahudi, Nasrani dan komunis.. sedangkan ummat Islam ta akui ngoen han, Ka tertunduk, tertakluk dalam Permainan Hukum lemanga seperti PBB, OKI, Uni Eropa, Asean, DLL.

Jadi ka sesuai lage uroe nyoe, sesuaikan zameun jinoe, Maka deklarasi Wali Hasan Tiro 4.12.1976 geu deklarasi Atjèh merdèhka geu Ikot Undang- undang donya – sedang berlaku..

Jadi jinoe soe yang mampu rebot kembali kesempatan merdeka nyan keuh yang mat kendali Tatanan saboh wilayah atau saboh Negara walau masa awai bagian sejarah gemilang lage Aceh Darussalam dan Negara Turky..

Aceh Los kendali, sejak 1942- 1976… leuh geu deklarasi Atjéh Merdehka uleh Wali dari 1976 hingga los kontrol lom nak tanggal 15. Beuleun 08. Thoen 2005 di Helsinki, Aceh keunong tipee dan ji peumenyerah berjama’ah uleh Gerombolan Awak menyerah (GAM) atau nama lain dalam sejarah Aceh Gerombolan awak Malek dan cs2nya. /(GAM)

Biasa kheun ureung Atjéh dalam budaya njang meu seumangat. Untöng bagi Atjéh, walau ka fhak luyak teuh, untöng Hana ji menyerah Ateuh nan AM uleh si Malek mahmud dan Cs2nya.

Maka, Masih sah di hidupkan kembali perjuangan Atjéh Merdehka 4 .12. 1976 dan sekarang AM telah menjadi “Negara Aceh Darussalam” yang di pimpin oleh Guru Rahman Bin Syehk Ismail Bin Syekh M Amin…yang terbentuk dalam wadah DPNAD dan terpilihlah Guru Rahman Lewat Musyawarah muwafakat oleh para pejuang Atjéh yang belum menyerah baik dari masa Generasi anak cucu sisa pejuang Mujahidin 1873 -1976, pejuang sisa TAM, AM, AGAM, GAM, TNA 2005 yang belum Menyerah ke penjajah Indonesia Jawa Hindia Belanda.

Hingga dalam hukum Sejarah sah sebagai pemimpin pejuang, Dalam Hukum Islam sah sebagai Ulil Amri atas Yang hak, di antara pejuang dan bangsa Aceh.dan dasar Hukum dunia Internasional di Akui sebagai pemimpin Negara baru dalam darurat, untuk menuju sebuah negara merdeka..kalau proses seperti telah di lakukan selama ini oleh Guru Rahman Samudera Pasai dan pejuang bersamanya..

Lage njang kana jino nakeuh Negara Darurat prang ka leuh geu peuna uleh Guree Rahman akan geupeu sempurna ukeu Leuh merdeka

Sekedar darurat prang Jino kana lage nyoe ka meu mada meunurut long pribadi..

Teuntra nakeuh TNAD kana, geulanto PNAD kana PM. dan kabinet darurat
Dan geulanto Madjeulis Negara Atjéh Darussalam (MNAD) geu peusempurna kabinet Negara leuh Merdeka, jinoe geulanto MNAD Nakeuh Dewan Pertahanan Negara Atjéh Darussalam yang dalam DPNAD na 4 Madjeulis Neugara

1.Madjeulis Tuha 4 NAD
2.Madjeulis tuha 8 NAD
3.Madjeulis ulama Neugara Atjéh Darussalam /(MUNAD)
4.Dan Madjeulis keumando Pusat Teuntra/ Dewan Pimpinan Militer (DPM) hingga ke Setiap Sagoe nyoe keuh yang jinoe yang kana yang langsong di miyup Departemen Pertahanan NAD..

Yang mandum pejuang wajib Geu ikot Aturan Al -Quran, Al Hadist, Ulil Amri ateuh Yang Hak.. dan wajib geupeuna QANUN Undang2 Negara Darurat yang akan geu ta’at keunan mandum pejuang.. supaya bek meu jen sidroe- droe urueng lage masa AM, DAN Masa GAM, yang ka menyerah…

Bila na yang nak peugot laen tandingan adalah orang yang buat negara dalam Negara wajib berhadapan langsung dengan Pejuang dan Bangsa Aceh kalau bukan satu keumandoe Neugara..

Nyoe yang kana long deungoe di kalangan pejuang.

Saleum meusjen ukeu mandum peujuang dan Bangsa Atjéh..

Tungku Atjeh Mulia
Staf Biro TNAD Madjeulis Keumando Pusat, di Markas keumandoe Dalam Wilayah Batee Iliek, Linge, Samudera Pasai.

Related posts
Uncategorized

BAI''AT PARA PEMIMPIN NEGARA ACEH

wilayah berdaulat, 17 Januari 2022. Rapat tahunan Neugara Aceh Darussalam. Saya atas nama Abu Arafah selaku Biro penerangan Tentara Negara Aceh Darussalam…
Uncategorized

AMANAT PANGLIMA PRANG TNAD DALAM MILAD AM KE 45 THOEN

Bismillaahirrahmaanirrahiim. Assalamu’alaikum Warahmatullahi Wabarakaatuh.Syukur Alhamdulilah,segala puji bagi Allah yang masih mentakdirkan Hidup kita dalam Iman dan Islam, serta sehat badan dan pikiran.Selawat…
Uncategorized

AMANAT PANGLIMA TNAD DI HARI KEBANGSAAN NEGARA ATJÉH DARUSSALAM KE 44

Amamat Panglima Angkatan Prang Teuntra Negara Atjéh Darussalam dalam Ulang Tahun yang ke-44 AM 4/12/1976-4/12/ 2020 Apakah Perjuangan Negara Aceh dikatagorikan ilegal…

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *