ACMSeulamat Teuka di Website achehcybermilitary.org
AgamaBaratDalam NegeriHot NewsOpiniReligiusSelatanTengahTimurUncategorizedUtara

Makna Damai Hakiki Atjeh Ka Meurdehka Hukum Agama Islam Ka Mampu Ta Teugak Di Bumoe Atjeh

Makna Damai Hakiki Atjeh Ka Meurdehka Hukum Agama Islam Ka Mampu Ta Teugak Di Bumoe Atjeh

pandangan Perdamain Yang Hakiki, Adalah Meurdehka di Atjeh DARUSSALAM di bawah kepemimpinan hukum Islam berdasarkan Al-Quran, hadits, ijmak, kiyas, yang ka leuh geurangkum le ureung Atjeh Meurdehka njang ka awai dalam Qanun Al-Asyi Meu Kuta Alam hai saudara se-Iman.

“Udep Mulia, Atawa Ta Matee Syahid”
motto : Bangsa Atjeh Meurdehka

1.Maka tanjoe bek tajak meu abeh-abeh that kerja dan peutheun PANCASILA di ateuh bumoe Atjeh, takot Teu meurka teuh wate tamate dalam keadaan murtad teuh hai saudra.

2.dan bek sagai tanjoe lawan bahkan tanjoe jak hina perjuangan suci Atjeh Meurdehka, seubab jai that ka njang ka syahid saudara teuh bak beut perjuangan suci Atjeh Meurdehka, jai that saudara se-Iman teuh ka ji poh  uleh Penjajah Belanda, Jepang, Indonesia ( Hindunisia) dan para munafik yang jeut pengkhianat Agama Islam dan Atjeh Meurdehka( GAM persi MOU Helsingki- PA, PNA cs)

3.pakon hana jeut tadukung partai – partai njang na di Atjeh baik parnas maupun parlok, karena mandum peureute awak njan mandum di bawah penguasa yang berdasarkan pancasila dan UUD 1945 ata jipeuna le Yahudi awai, demi keu peungoet ummat Islam Atjeh dan Nusantara.

4. GAM persi  MOU Helsingki ka ji menyerah dalam janji di bawah penguasa PANCASILA laknatullah bahasa laen ka berkhianat keu pemimpin Wali Teungku chik Muhammad Hasan di Tiro dan bangsa Atjeh Meurdehka, maka Gam MOU Helsingki adalah ka jeut keu Indonesia uroenjoe.

5.dan para cagub, cawagub, cabub, cawabub, calwalkot, cawalkot ban mandum, peureute awak njan adalah wakil pemerintah dibawah UUD, dan PANCASILA laknatullah, jadi mereka penjajah dan pembantu penjelajah adalah penjajah juga. “Sipeh bajoe, Sidoeng keudroe, si mat taloe sama saja” meumakna soe njang bantu kafir akan munafik dan akan menjadi kafir murtad. Man a’ana bimaksiiyatillah fahuwa syarikullah. sabbda Nabi Geutanjoe Muhammad.

6.pakon hana perle le tanjoe Bangsa Atjeh Meurdehka tadukung dan bersama ngoen nkri, karena ka 71 thon dile sampoe uroe njoe tanjoe Bangsa Atjeh sabe dalam ji tipee dan ji peu binasa Imam dan Islam teuh, seubab neu peugah le Ulama murtad teuh bila ta jak akui PANCASILA sebagai dasar untuk kehidupan selama njoe.

7.demi selamat Iman dan Islam tanjoe Bangsa Atjeh Meurdehka yang Mantong cinta keu Agama Islam dan Marwah Atjeh Meurdehka, kajeut mulai Taubat Nasuha, tawoe bak jalan njang beutoi cara ta meu udep dalam donya dalam ibadat hanya untuk Akhirat berdasarkan Islam njang kaffah berdasarkan Al-Quran, Hadist, ijmak, dan kiyas.

Tanjoe wajib ta seutot, tajak meugure sajan ulama njang kon dukung pancasila dan kon sajan ulama njang dukung Partai-partai politik, cagub, cabub, dan cawalkot selamanjoe di Atjeh, hana makna meu bacut pih keu tanjoe ureung Islam dan Bangsa Atjeh. Namun ulama dunia dan Akhirat hana yoe geuh keu syahid lage teungku Ja fakeh Ibrahim, Abu chik di Tanoh Abee, Guree di Samalanga, lage Abu syiah kuala Abdurrauf, Teungku chik di Awee Geutah, Tgk chik pante kulu, Teungku Muhammad saman, Teungku Muhammad Dewi, Tgk chik Muhammad Hasan Tiro, lage Teungku Bantaqiah, Teungku Abdullah Syafiie dan Abu-Abu , Abi-Abi -Teungku-teungku, yang Mantong cinta keu Agama Islam kaffah berdasarkan Al-Quran, yang hana geu akui PANCASILA sebagai dasar untuk kehidupan selama njoe di bumoe Atjeh.
Karena ULAMA Akhirat mantong na di bumoe Atjeh DARUSSALAM njang cinta agama islam lillahita’ala, dan cinta marwah bangsa Atjeh Meurdehka sebagai Neugara Islam Atjeh DARUSSALAM senambung dari sultan Iskandar.

neususoen uleh : Wali Santri Aceh

Related posts
Uncategorized

BAI''AT PARA PEMIMPIN NEGARA ACEH

wilayah berdaulat, 17 Januari 2022. Rapat tahunan Neugara Aceh Darussalam. Saya atas nama Abu Arafah selaku Biro penerangan Tentara Negara Aceh Darussalam…
Uncategorized

AMANAT PANGLIMA PRANG TNAD DALAM MILAD AM KE 45 THOEN

Bismillaahirrahmaanirrahiim. Assalamu’alaikum Warahmatullahi Wabarakaatuh.Syukur Alhamdulilah,segala puji bagi Allah yang masih mentakdirkan Hidup kita dalam Iman dan Islam, serta sehat badan dan pikiran.Selawat…
Dalam NegeriPahlawan AcehPejuang AcehTokoh Aceh

Hari Ulang Tahun Kebangsaan Negera Atjéh Darussalam ke 45

Bismillaahirrahmaanirrahiim. Assalamu’alaikum Warahmatullahi Wabarakaatuh. Syukur Alhamdulilah, segala puji bagi Allah yang masih mentakdirkan Hidup kita dalam Iman dan Islam, serta sehat badan…

Leave a Reply

Your email address will not be published.