ACMSeulamat Teuka di Website achehcybermilitary.org
Uncategorized

KENAPA PERINTAH TUTUP MUKA PEJUANG ACEH?

Soalan dari mantan petempur masa Gam priode 2002-2005: Buleun Raja Timoeh: Guree Samalanga, pakoen man lagee kura” ninja teutoep muka pejuang, ubeena pejuang kemerdekaan di Aceh golom na lam sejarah pasukan toep muka ?

yang na pasukan lagee nyan pejuang kurdi, isis dan teroris, sedangkan pejuang kemerdekaan bangsa aceh hana perintah toep muka, pakoen TAM harus toep muka?

pue seubab awaknyan teuga that jiba fitnah agar beekna soe turi?kareuna dua thoen belakangan awak TAM seeb teuga ji fitnah sabee” bangsa Aceh antara GAM ngoen masyarakat???

Jawaban: nyan yang yu top muka leuh 2005, sebab menyerah gerombolan awak malek (GAM) maka Wah ta riwang beu jioh segalom 2002, sebab gam hanya terjadi di priode 2002 berakhir 2005.. Sebab pejuang ka geutop muka nyan, jih pakon top muka nyan biasa dalam gerilya di muka bumo, lage al qassam di palestina.. dan thaliban Afganistan..

Jawaban pakon ba fitnah sesama bangsa Aceh? Yang lon kalon, hana fitnah sesama bangsa. yang na nakeuh bersumber Fitnah jih kelompok GAM yang menyerah.. kon dari Teuntra AM, dan kon dari Agam pejuang…Dan Fitnah sesama bangsa hana terjadi meunyoe kamoe pejuang yang kalon.

Sebab mantan pejuang ka beda dengan pejuang, Sebab mantan bangsa, ka kon le bangsa, mantan pejuang dan mantan bangsa ka jadi bagian Musoh. Jadi kon le bangsa dan kon le pejuang.Dan hana yang salah menurut ilme kamoe pejuang, sebagai mana wate masa awai uleh para mantan pejuang nyan geu peu cuw’ak Gop dalam masa konflik..keu yang jut keu cuw’ak, Dan geukheun uleh pejuang pengkhianat keu pengkhianat contoh jih lage : Tgk.Amri awahab belod keu Ri dalam masa Coha…nyan cuwak dan pengkhianat bangsa, pat beda tgk amri ngon kelompok Gam belot berjama’ah. sajan Musoh RI sejak 15 .08.2005, dengon mou helsinki coba pat beda? Dan pat beda menyerah dan belot berkhianat, masa AM 1978. Geukheun Lhoh kaki tangan penjajah le Wali keu kelompok Ir.asnawi ALI, T.Amir ishak Mba, sebab menyerah ke RPKAD sama sit pengkhainat perjuangan Wali.

Yang Geu kira Pejuang menyoe mantong berjuang sesuai konstitusi PERJAUANGAN AM. Dan Seauai qanun al Asyie / Undang- undang angkatan prang dari DPNAD. Man menyoe ka sajan musoh pane pejuang lom, apa lagi ka ji basmi perjuangan lage beut Malek, MZ cs, nyan, wah kheun keu perte nyan nakeuh jih maha pengkhainat dalam bangsa Aceh nan jih.

Dan beuneu teupeu Penglhianat dan cuw’ak kon bagian bangsa Aceh, dan kon le bagian dari pejuang Aceh awak nyan, secara hukum sejarah, secara hukum perjuangan, secara hukum Islam jih ka munafik dan bahkan murtad.. secara hukum Dunia penjahat prang..

Maka geukheun mantan bangsa kon le bangsa, mantan islam kon le islam, mantan pejuang, kon le pejuang. Sehingga hana saling fitnah sesama bangsa Aceh hinan, yang na nakeuh antara pejuang dengon mantan pejuang.. antara bangsa Aceh dengan mantan bangsa Aceh..

Kiban ka faham dro-droneuh sebab beungeh pejuang keu cuw’ak dan pengkhianat?

Dan ka dari 2016 kaleuh teu djaweub wate masa pejuang mantong ba nan asnlf-am-TAM. 2016 Galom jut Keu TNAD dari Teuntra AM ——————————————————————————–ada Pertanyaan beberapa orang, kenapa pejuang TAM memakai topeng, kenapa tidak membuka topeng saja, jika memakai topeng berarti kalian penakut, Jawaban-untuk pertanyaan bodoh ini adalah;

1.kami pejuang mengenal musuh, tapi musuh tidak mengenal kami.
2.kami pejuang mengenal pengkhianat, tapi pengkhianat tidak mengenal kami.
3.kami pejuang mengenal cu’ak tapi cu’ak tidak mengenal kami.
4.kami pejuang juga mengenal anda, tapi sayang anda tidak mengenal kami.
5.anda mau bilang kami pejuang tidak ada, tapi buktinya kami ada.
6.anda mau bilang kami pejuang ada, tapi anda tidak mengenal nya.
7.kami pejuang tidak perlu mencari muka, dan tidak perlu di puji, karena perjuangan kami tulus, untuk bangsa Aceh dan Negara Kami.
8.jika anda berfikir pejuang TAM – TNAD memakai topeng karena takut, apakah pejuang hamas yang memakai topeng juga takut. Berarti pemikiran anda sangat bodoh.
9.pepatah orang Aceh dulu mengatakan. Ulue beumate, ranteng bek patah
Buet beu hasee tanyoe bek meugah
———- Insya allah——— Negara Aceh Darussalam Akan merdeka dengon usaha para pejuang dan doa para bangsa Aceh..

Staf Biro TNAD
Guree Samalanga

Related posts
Uncategorized

BAI''AT PARA PEMIMPIN NEGARA ACEH

wilayah berdaulat, 17 Januari 2022. Rapat tahunan Neugara Aceh Darussalam. Saya atas nama Abu Arafah selaku Biro penerangan Tentara Negara Aceh Darussalam…
Uncategorized

AMANAT PANGLIMA PRANG TNAD DALAM MILAD AM KE 45 THOEN

Bismillaahirrahmaanirrahiim. Assalamu’alaikum Warahmatullahi Wabarakaatuh.Syukur Alhamdulilah,segala puji bagi Allah yang masih mentakdirkan Hidup kita dalam Iman dan Islam, serta sehat badan dan pikiran.Selawat…
Uncategorized

AMANAT PANGLIMA TNAD DI HARI KEBANGSAAN NEGARA ATJÉH DARUSSALAM KE 44

Amamat Panglima Angkatan Prang Teuntra Negara Atjéh Darussalam dalam Ulang Tahun yang ke-44 AM 4/12/1976-4/12/ 2020 Apakah Perjuangan Negara Aceh dikatagorikan ilegal…

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *