ACMSeulamat Teuka di Website achehcybermilitary.org
Dalam NegeriHot NewsPers Rilis

Wajieb Neu Baca Wahai Bangsa Aceh

Jawaban seu eu saudara dalam peunerangan
Pakon neu hina GAM Mou Helsinki sesat?

Pakoen hana beureutoh beude lom ?
Mungken karena awai na pernah geu peugah le mantan salah sidro anggota peunerangan yang ka geu peu pioh le Pimpinan majelis komando pusat TAM ASNLF Dalam Nanggroe. (Yahdi Ilarrusdi alias ABU bakar Al Asyi ) Karena hana neu kerja lage arahan komando, karena pasukan TAM hana jeut peuleumah muka ( han jeut peuturi dro ukeu umum dan musoh,) dll. Rakan nyan ka neupeuleumah muka wate nyan kon le TAM.

Maka perla neubaca mandum peukara supaya na ilme segalom mulai saboh beut, Perle neu baca supaya na ilme toh yang beutoi bek sampoe salah, lage masa awai asai peu yang ji peugah le atasan geu pateh mandum dilapangan maka meuramah GAM Mou Helsinki ka meu com ek burung garuda indonesia saudara uroenyo, nyan sejarah soe salah, karena geutanyoe aceh hana ta baca soe yang ta ikot awai, kamoe segalom meubaca hana meupateh wate kaleuh meubaca sejarah yang beutoi dan meu kalon dr 3 golongan yang na dalam perjuangan kemerdekaan bangsa Aceh.

Golongan GAM Pimpinan Malek Mahmud cs ka lam indon,
Golongan GAM Pimpinan tokoh Dr Husaini Hasan ,ir.Asnawi ali ino pun ka meucawoe ujong, Dan na golongan GAM Pimpinan Daud panek, Yusda , Guree Rahman Samudera Pasai, serta meuribe laen yang meuseutia perjuangan yang dilua serta di dalam nanggroe dari sisa pejuang setia rauh wali tengku Hasan Muhammad Tiro yang di fitnah awai masa kepimimpinan Malek, zakaria saman, zaini abdullah, cs, masa nyan wali kakurung sehat, ji fitnah keu golongan setia Meurdehka macam- macam awai, untuk jeut jipoh, yang hana abeh ji poh le kelompok malek mahmud, zakaria saman dan zaini abdullah, cs..

Nyoe saudara golongan nyoe keuh yang mantong tem bantu perjuangan kemerdekaan bangsa Aceh Meurdehka penerus Endatu yang sah lage masa AM, maka perle ta baca sejarah beutoi supaya beutoi utak teuh dan hana meucawo ujong Saudara.Golongan GAM malek cs serta golongan dr.husaini hasan cs bandua golongan ka dalam umpong garuda indonesia pancasila hai saudara…

Jadi meuseu ka jeut bahagian musuh peunan jih,
Jadi peu lurus mandum sejarah yag lage masa peunerangan jino peunteng sebab wate ta tum ukeu, bek pasukan TAM tum ulee ureung hana salah maka wajib tabrie peunerangan keu mandum toh musoh dan toh bangsa, Toh ie, toh minyeuk.

Yang TAM ASNLF Dalam Nanggroe hina GAM Mou Helsinki sesat serta TNA yang pengikut petinggi Mou Helsinki sesat, karena mereka memang hina, Karena mereka semua telah menjadi lebih dari cuak sebab telah menjadi bahagian NKRI musuh bangsa Aceh.(Peu jipeugah awai peu jipeubeut uroenjoe GAM Mou Helsinki)

Kita bukan ikut petinggi pengkhianat, kita ikut sejarah wali negara Tengku Hasan Muhammad, yang wali Tengku Hasan Muhammad inginkan Meurdehka Aceh lepas dari penjajahan NKRI, bukan menjadi bagian NKRI seperti malik mahmud cs, Muzakkir manaf, sofyan daud, Irwandi Yusuf, cs lakukan hari ini sebagai pengkhianat bangsa Acheh serta Agama Islam dengan bergabung dengan nkri pancasila meninggalkan perjuangan ASNLF bentukan wali, dan menjadi wakil penjajahan NKRI di bumoe Atjeh Nanggroe Pusaka.

Jadi TAM adalah kader Hasan Muhammad di Tiro yang masih setia baik di lua maupun didalam hai Saudara. TAM ada dari Teuntra (AGAM) ada dari Teuntra (TNA) serta kader baru bergabung bersama, jadi TAM seluruh pasukan yang masih setia AGAMA ISLAM tegak di Nanggroe Pusaka dan bangsa Aceh Meurdehka.Meurdehka atau Syahid.

Menyoe droneuh saudara dum nan ka leuh di jeu jelaskan hana neufham siet wate ji TUM Le TAM maka TAM Daerah, Wilayah dan komando hana salah jih, kareuna peunerangan ka leuh jiba ukeu neuh hana neu tem deungoe.

Jadi perjuangan Aceh Meurdehka njang paleng bahaya na keuh cuak atawa pengkhianat maka uroenyoe segalom ta peugeot beut prang ta peutrang keu mandum lapisan masyarakat Aceh, karena njoe kon lah beut keu gura -gura. Bagi droneuh saudara hana dukung maka duk bak sagoe bek pernah ganggu dan peukabeh (menghina perjuangan TAM ASNLF Dalam Nanggroe) seubagoe seunambong perjuangan suci Bangsa Islam Aceh seunambong dari para syuhada Endatu kamo bangsa Aceh yang ka awai reubah dalam prang bak neu bela Agama Islam serta Bangsa neuh mulai 26 maret 1873- uroenjoe ka 144 thon leubeh kurung.

Maka saudara pelajari dan meureunoe dile mandum peukara.
Sesuai lage Rasulullah neu sabda: mandum peukara beuna Ilme, baik peukara dunia maupun peukara akhirat, Leuh nibaknyan beuna niat yang beutoi leuh niat beuna sabar leuh sabar beuna ikhlas dalam mandum peukara termasuk peukara rubu’ jinayat .

Staf biro peunerangan komando pusat TAM ASNLF Dalam Nanggroe.
Tengku Meureudu

Related posts
BeritaHot News

MATI SYAHID UMMAT ISLAM ACEH, DALAM PERANG MENGUSIR INDONESIA'

KENAPA ACEH WAJIB MENJAGA KEMERDEKAAN’ Amalan wajib dengan Ilmu Sebab Ilmu adalah Ruhnya amalan. Allah perintahkan melalui Rasullah bagi ummat Islam untuk…
Hot News

Djawaban Staf Biro TNAD Tentang Siapa Musuh Pejuang?

1.na yang sereng that kheun meunoe di Facebook” hai pakon hana neu musyawarah bek saleng meudawa, sesama keudro dro dan bangsa ?…
Dalam NegeriSejarah Aceh

Untuk Wali Negara Dari Wali Tengku Hasan Bukan Untuk Wali Nanggroe Ala Jawa Dalam UUD1945 - Pancasila

◼Dekrit “Keramat” Wali Negara Aceh Tengku Hasan di Tiro || ▪Banyak pihak bertanya-tanya, siapa sebenarnya yang akan menggantikan tugas Wali Negara Aceh…

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *