ACMSeulamat Teuka di Website achehcybermilitary.org
BaratDalam NegeriHot NewsPers RilisSelatanTengahTimurUncategorizedUtara

Sue-eu Dan Djaweub Pertanyaan Saudara Seu Bansa Bak Facébook

Sue-eu Dan Djaweub Pertanyaan Saudara Seu Bansa Bak Facébook

1.Pakon untôk seunambông peurjuangan geupeunan TAM ?.

TAM njan nakeuh (Teuntra Atjéh Meurdéhka) Sedangkan nan yang sambông perdjuangan nakeuh ASNLF (Acheh Sumatra National Liberation Fron) Njan nakeuh saboh Organisasi bersenjata untuk béla droe lawan penjajah yang hana salah deungon peraturan Donya International.
Sedangkan AM nakeuh (Atjéh Meurdéhka)yang geuseubôt/geupeunan uléh rab bandum Bangsa Atjéh mulai 1976 watè lheuh geupeunjata prang uléh Tgk Tjhik di Tiro Muhammad Hasan dan AM njan kon nan Organisasi.

2. Keupuë geubôh lambang RIMUËNG?.
Lambang Angkatan TAM geubôh (Rimueng Juwah) Karna leubéh gagah dari Lambang Gajah Putéh ban dua hewan nyan asoe rimba Nanggroe Atjéh pueyang tapeugétnyan jinoe saban lagè èndatu teuh awai peugét.
Untuk ukeu keu soe mantong yang meulanggéh deungoh Perjuangan kemardékaan Atjéh keu Agama,Bangsa dan Nanggroe Atjéh akan jipluek,djipriék dan jiàp buet rimueng Aulia bumoe Atjéh.Untuk lambang njan akan tapiké perubahan teuma watè Nanggroe Atjéh Mardehka.

3. Pakon han geucok nan awai mantong , TNA, AGAM, lambang singa burak?.
Nan TNA hana hargalé karna kalheuh meunyeurah dan koh koh budé di keu ureung Donya sedangkan AGAM nakeuh (Angkatan Gerakan Atjéh Meudéhka) AGAM,ASNLF dan AM Njan nakeuh meusigoe lahè bak thôn 1976 lheuh geupeunyata prang ateuh Indonesia penjajah yang mantong berlaku sampoe uroe njoe dan sampoe Nanggroe Atjéh Maeudèhka ukeu.

4. Puë deungon na nyang barô ( TAM ) lambang RIMUËNG, nan awai TNA lambang Singa Burak han Jeuët tangui lé ?.

TNA hana lambang sampoe meunyerah keu penjajah hanya nan sagai, Sedangkan lambang Singa Burak dan Bendera Bintang Buleun nakeuh Lambang Neugara Atjéh yang mantong berlaku jinoe.

5. Perjuangan yang geupeunyata bak thon 1976 ka hanalé kalheuh meudamé di Helsinki antara GAM, TNA dan NKRI puetapejuang lom nasah teuma.

Yang meudamè di Helsinki nakeuh hanya Kelompok GAM, TNA dan RI sagai hana terlibat komponén Bangsa Atjéh laén dan hana rôh meutékén ateuh nan Organisasi yang sah nakeuh ASNLF/AM,AGAM yang Geupeunan bak thôh 1976.
Seunambong perdjuangan uroe njoe nakeuh sah menurôt hukon International yang ka dipeusah uléh UNPO dan kadjiterimoeng uléh PBB ateuhnan Atjéh saboh Nanggroe yang sah yang geperjuang lewat Organisasi ASNLF untuk penjelasan yang tupat neubaca bak Website njoe.
www.asnlf.se
www.asnlf.org
www.achehcybermilitary.org

neu susoen: Abu Tjhik Panglima Teuntra Atjeh Meurdehka (TAM. ASNLF /AM, AGAM)

Related posts
Uncategorized

Aceh Bukan Indonesia

Rumah Kami Bukan Indonesia… Banyak Netizen Bertanya Terutama Netizen Yang Berada Di Luar Aceh. Seandainya Aceh Lepas ( Merdeka ) Dari Tangan…
Uncategorized

15 Agustus Hari Kemalangan Aceh, Bukan Hari Damai Aceh

“REFLEKSI 15 TAHUN MoU HELSINKI ( 15-8-2005 – 15-8-2020 ) Semua Rakyat Acheh hari ini menjadi Hakim / juri untuk menilai dan…
BeritaHot News

MATI SYAHID UMMAT ISLAM ACEH, DALAM PERANG MENGUSIR INDONESIA'

KENAPA ACEH WAJIB MENJAGA KEMERDEKAAN’ Amalan wajib dengan Ilmu Sebab Ilmu adalah Ruhnya amalan. Allah perintahkan melalui Rasullah bagi ummat Islam untuk…

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *