ACMSeulamat Teuka di Website achehcybermilitary.org
Hot NewsPers Rilis

BOS BANDIT INILAH LETKOL E- SUDJONO PENGARAH PEMBUNUH ULAMA ACHEH TENGKU BANTAQIAH BESERTA ANAK DAN RATUSAN MURIDNYA DI PONDOK PENGAJIAN DI BEUTONG ATEUH

BOS BANDIT INILAH LETKOL E- SUDJONO PENGARAH PEMBUNUH ULAMA ACHEH TEUNGKU BANTAQIAH BESERTA ANAK DAN RATUSAN MURID NYA DI PONDOK PENGAJIAN DI BEUTONG ATEUH.
Dia seorang penganut khatolik memang awal -awal lagi disiapkan oleh negara Indon untuk membunuh umat Islam khusus nya di Acheh.
Inilah.Letkol E .Sudjono kelahiran Bandung tahun 1951. Jabatan terakhir Pangkosrad dengan pangakat Letnan Jendral bersara tahun 2008 .
Apa bila kami bangsa melayu Acheh mendedahkan perkara kekejaman yang maha dahsyat pembaca dari Indon sudah pasti mereka mengatakan berita hoax. Dan kami tidak heran awal – awal lagi sudah kami perkirakan begitu tanggapan mereka.
Orang Indon selain mereka tidak tau cerita sebenarnya apa yang dilakukan oleh serdadu mereka di Acheh juga tidak suka kekejaman serdadu Indon didedahkan kepada umum konon nya serdadu mereka baik- baik dan terpuji juga taat beragama. Mereka tidak tau rakyat Indon selama ini kena tipu oleh bandit – bandit mereka dalam issu Acheh.
Maklumat yang diberitakan kepada mereka bertolak belakang dengan apa yang meteka lakukan selama ini di Acheh. Kehebatan serdadu bandit – bandit Indon berjaya menutupi kekejaman yang maha dahsyat yang pernah mereka lakukan di Acheh.Walau bagaimanapun sepandai pandai mereka menyembunyikan nya peristiwa besar itu suatu saat tetap akan terbongkar juga.Selapas membunuh ulama Acheh dan murid nya Letkol E Sudjono pura – pura menghilangkan diri.

 

Bangsa melayu Acheh tidak bodoh dan tau serdadu – serdadu Indon sengaja berbuat demikian untuk lepas dari tanggung jawab.Mereka rakyat Indon tidak akan marah kerana yang di bunuh ulama Acheh dan mereka berlasan .yang di bunuh itu Pemberontak GAM dan merongrong Pancasila juga NKRI harga mati. Tapi kalau terjadi atas orang jawa jangankan Kiyai orang biasa saja sudah pasti ribut satu pulau Jawa.
Yang terjadi di Acheh puluhan ribu dibunoh umat Islam, oleh sedadu Indon tapi senyap saja.Malah mereka memuji bandit – bandit mereka seperti hero apa bila banyak membunuh bangsa melayu Acheh juga dicalonkan sebagai president seperti penjahat perang Acheh Prabowo Subianto.Mereka bandit – bandit serdadu Indon.dan rakyatnya tidak merasa bersalah dan sangat bangga kerana banyak membunuh bangsa melayu Acheh. Nama sahaja Indon itu Islam tetapi melakukan pembunuhan terhadap orang Islam mereka menganggap itu perkara biasa dan tidak merasa bersalah.
Apa lagi menyangkut perkara hak Azasi manusia Indon langsong tidak pernah mengambil berat, Nyawa melayu Acheh mereka pandang sangat rendah harga nya, Padahal kerja mereka Indon merompak kekayaan punya bangsa melayu Acheh seperti minyak dan gas sudah hampir satu.abad lamanya termasuk.menebang habis kayu balak Acheh sehingga Acheh kerap terjadi banjir dan tanah longsor apabila hujan iba.
Bangsa melayu Acheh jadi miskin papa karena dibuatnya demikian
Dan ada yang terpaksa melibatkan diri dalam penjualan dadah atau narkoba termasuk menjadi keledai dadah yang mengambil upah transport, Seperti yang tertangkap selama ini.
Semua itu adalah mangsa sindiket kartel dadah yang terpaksa meteka lakukan kerana tidak ada kerja lain.Negara bandit Indon tidak berbuat adil terhadap bangsa melayu Acheh misalnya dengan membangun kilang – kilang atau Industri di Acheh tempat mereka bekerja Bandit-bandit Indon hanya tumpukan membangun, Industri untuk pulau Jawa sahaja.
Bandit-bandit  juga melindungi kartel dadah selain mereka makan rasuah juga menghalalkan nyawa bangsa melayu Acheh kalau terjadi penembakan.Malangnya lagi bandit-bandit NKRI Indon, berani kerana dilindungi oleh pengkhianat -pengkhianat  Acheh untuk, mendapatkan projek mini bersama kroni mereka.
Selagi pengkhianat masih ada di Acheh selagi itulah pendatang haram Indon berani membunuh bangsa melayu Acheh.Jalan satu-satunya untuk menyalamatkan Acheh rakyat harus melawan pengkhianat-pengkhianat dan jangan biarkan mereka melindungi panjajah Indon di Acheh.
Begitu juga jangan biarkan bangsa kita, menjadi lamiet Indon seperti selama ini, hampir 73 Tahun kumpul kebo tidak sah dengan NKRI indon.
Kita harus sadar merdeka satu -satunya jalan yang boleh mengubah nasib bangsa, Bangsa Acheh harus berani bersama front ASNLF /AM baik front revolusi dalam Nanggroe sebagai Teuntra Atjeh Meurdehka( TAM) atau front luar negeri organisasi presidium ASNLF, untuk sama-sama harus mengusir penjajah, pengkhianat bangsa Aceh dan perampok keluar dari tanah Acheh. Mereka Indon tidak ada hak, untuk mengklim Acheh milik mereka.

Wassalam.

Neususoen Uleh : Tengku Malaysia staf majelis komando pusat TAM ASNLF Dalam Nanggroe

Related posts
BeritaHot News

MATI SYAHID UMMAT ISLAM ACEH, DALAM PERANG MENGUSIR INDONESIA'

KENAPA ACEH WAJIB MENJAGA KEMERDEKAAN’ Amalan wajib dengan Ilmu Sebab Ilmu adalah Ruhnya amalan. Allah perintahkan melalui Rasullah bagi ummat Islam untuk…
Hot News

Djawaban Staf Biro TNAD Tentang Siapa Musuh Pejuang?

1.na yang sereng that kheun meunoe di Facebook” hai pakon hana neu musyawarah bek saleng meudawa, sesama keudro dro dan bangsa ?…
Hot NewsLuar Negeri

INTERNATIONAL HUMAN RIGHTS DAY

INTERNATIONAL HUMAN RIGHTS DAY Regarding on December 10, the world commemorated International Human Rights Day in relation to the Universal Declaration of…

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *